Härlig onsdag

Vilken härlig onsdag detta varit! Lång promenad med Lcns, barnen och hunden samt en extra promenad ner till en av mammorna i vår mamma-grupp som bjöd på en mumsig pastasallad! Jag och Lcns kommer aldrig tomhänt till mammaträffarna så denna gång bjöd vi på dryck samt lite extra tillbehör!

Lillgumman äter numer gröt till lunch vilket verkar uppskattas! Hon sover längre på dagarna och nätterna, hon ammar mer och hon verkar ha mer energi till att utvecklas. De senaste dagarna har hon haft en utvecklingsspurt! Tårna börjar bli intressanta, hon har börjat blåsa munbubblor, pratet är mer nyanserat osv! Så ett tips till er som tycker att era helammande spädbarn har saktats ner i utvecklingen testa med ett extra mål mat eller, om barnet fyllt 4 månader, testa att ge små "smaksensationer" dvs att barnet får smaka på det du äter fast noga mosat. Det kan göra all mat mer intressant! Även bröstmjölken!

Imorgon börjar dessutom älsklingens långhelger så nu ska vi göra i ordning lillans rum!
Längtar tills imorgon! Långfrukost och sedan promenad tänkte jag mig... Fast bilen ska in på lagning också... Aja! Det ska bli en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!